Generalitat de Catalunya

Acords de Govern. VII legislatura
Inici > Acords de Govern > 20 de juny 2006
Dimarts, 20 de juny de 2006

tractament d'aigües residuals El Programa de sanejament d'aigües residuals urbanes (PSARU) 2005 és un instrument de planificació hidrològica que defineix actuacions per reduir la contaminació originada per l'ús urbà de l'aigua. El Govern de Catalunya invertirà en els propers vuit anys 876,8 milions d'euros per realitzar un total de 1.785 actuacions, entre elles 600 noves depuradores.

Cap de Creus El Govern ha aprovat la delimitació definitiva de l'espai d'interès natural del Cap de Creus. Aquest espai, amb un total de 10.781 hectàrees. A l'àmbit del pla li és d'aplicació el règim de sòl no urbanitzable i els terrenys inclosos que s'hagin qualificat com a sistemes d'espais lliures, zones verdes o similars, en cap cas no podran ser objecte d'usos o transformacions que no siguin congruents amb la seva naturalesa d'espai natural.

pau El Projecte de llei de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), vol impulsar, per primera vegada, una política pública de foment de la pau. La nova institució impulsarà, amb els seus mitjans i de forma concertada amb altres institucions, la formació, la recerca i l'acció en matèria de pau.

Vaques L'Observatori de la Llet serà un instrument d'anàlisi permanent de la situació estructural i conjuntural del sector lacti. Algunes de les seves funcions seran recollir dades tècniques i econòmiques de les explotacions de vaques de llet o Elaborar un sistema d'informació directa de les explotacions.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya