Generalitat de Catalunya

Acords de Govern. VII legislatura
Inici > Acords de Govern > 13 de juny de 2006
Dimarts, 13 de juny de 2006

Educació El Govern de Catalunya executarà diferents actuacions en centres educatius de la xarxa pública, per un import total de 28.036.000 euros. Són en concret deu actuacions que inclouen reformes, ampliacions i noves construccions, en la línia de millora de les instal·lacions educatives que està portant a terme el Govern, traduïdes en una inversió de més de 816 milions d'euros en els darrers dos anys.

informàtica Es distribuiran a les aules catalanes 5.388 ordinadors i gairebé 1.400 impressores. Per dur a terme aquesta actuació el Govern de Catalunya ha aprovat una inversió de 7.215.633,60 euros per a aquests equipaments informàtics homologats. Aquesta inversió segueixen incrementant els equipaments informàtics. Mentre a Catalunya hi ha 6,43 alumnes per ordinador (un total de 105.963 ordinadors), la mitjana espanyola és de 8,2 alumnes per màquina.

urbanisme S'ha aprovat la contractació dels treballs per a la formació d'un arxiu digital del planejament urbanístic i la recopilació de tots els arxius digitals sobre el planejament urbanístic vigent a tots els municipis de Catalunya existents a la Direcció General d'Urbanisme. L'objectiu és la creació del Mapa urbanístic de Catalunya i l'accés telemàtic de tota la ciutadania a tots els planejaments dels municipis del país.

Sant Roc Els blocs 15, 17, 18, 20 i 22 del barri de Sant Roc de Badalona seran enderrocats i en el seu lloc se'n construiran altres de nous. Les obres corresponents a la segona etapa de remodelació del barri començarien durant l'octubre de 2006 i finalitzarien durant l'any 2008. La inversió prevista per la totalitat d'aquest projecte és de 14.800.000 euros.

xarxa viària S'aproven diverses actuacions a la xarxa viària de les Terres de l'Ebre i del Vallès Occidental amb una inversió total de 52 milions d'euros. La inversió implica la millora de l'itinerari entre Horta de Sant Joan i Xerta i construirà un nou accés en un polígon de Santa Perpètua de Mogoda.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya