Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 30 de maig de 2006

xarxa viària L'objectiu és millorar la fluïdesa i seguretat del trànsit. Aquesta xifra es destinarà a l'execució tant d'obres de millora com de treballs de manteniment i conservació. En aquest sentit, cal destacar la inversió d'11,9 milions d'euros per tal d'impulsar la licitació i adjudicació de les obres corresponents a 15 projectes de millora d'enllaços i cruïlles i de millora del ferm.


transport per carretera La dotació econòmica aprovada pel Govern amb caràcter plurianual cobreix les aportacions econòmiques de l'Administració per a la xarxa de serveis interurbans de transport de viatgers a Catalunya per un període de quatre anys ( 2006-2009 ).Vielha S'ha aprovat la creació de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran. Ambdues passen de ser subdelegacions a delegacions amb l'objectiu de descentralitzar l'administració catalana i acostar-la encara més al territori.


recerca biomèdica L'IRB és una fundació privada amb la missió de desenvolupar noves tecnologies o tècniques en l'àmbit de la recerca biomèdica. Amb l'aprovació d'aquest acord l'executiu destinarà 15.000.000 d'euros, a compte dels més de 41.000.000 que aportarà en quatre anys, amb l'objectiu de fer de l'Institut de Recerca Biomèdica un referent internacional en la matèria.


Ferrocarrils de la Generalitat El Govern de la Generalitat ha aprovat destinar 1,6 milions d'euros en l'ocupació de béns i drets afectats per l'execució de projectes de desdoblament de la línia Baix Llobregat-Anoia, soterrament d'alguns trams i obres d'adaptació de les estacions per a l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya