Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 2 de maig de 2006

educacio El Govern català invertirà un total 48.922.289 euros en diverses actuacions destinades a equipaments escolars que situen en un total de 279 les actuacions a centres educatius aprovades en els darrers dos anys, amb un import de 843,3 milions d'euros. D'aquestes actuacions, 129 són noves construccions de centres escolars o substitucions d'edificis existents.


inversions El Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA) i l'Institut Català de Finances (ICF) obriran una nova línia de finançament per promoure projectes d'inversió a l'exterior entre les empreses catalanes. Aquesta línia de crèdit neix amb un import inicial de fins a 50 milions d'euros i amb l'objectiu de facilitar la internacionalització i la competitivitat de l'economia catalana.

sincrotró S'impulsa la urbanització d'aquest sector de 340 hectàrees que acollirà el Parc de la ciència, el sincrotró, una nova zona residencial i un corredor verd, i comportarà una inversió total de 225 milions d'euros.inmigracio La finalitat d'aquesta subvenció és la de subvencionar diversos programes d'integració com són el Servei de Mediació Intercultural, els programes específics d'acollida d'immigrants que es realitzen mitjançant Càritas i les despeses extraordinàries del Padró municipal relacionades. L'ajut s'inclou dins el Pla de Ciutadania i Immigració 2005-2008.


esport La Comissió de Govern d'Economia ha donat l'impuls inicial a la creació de l'Observatori Català de l'Esport i ha atorgat 44.300 euros a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) per a la contractació dels treballs de consultoria i assistència necessaris per a la posta en marxa d'aquest nou organisme.


estatut El Govern de Catalunya vol fer saber a tots els catalans i catalanes la seva determinació de fer el que estigui a les seves mans per tal que el nou Estatut de Catalunya sigui conegut, apreciat i valorat adequadament.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya