Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 18 d'abril de 2006

boscos La Comissió de Govern d'Economia ha aprovat avui l'execució de 71 actuacions forestals en els boscos catalans durant l'any 2006, amb una inversió total de 17 milions d'euros. Bona part d'aquestes accions estan orientades a prevenir els incendis forestals i a restaurar les zones afectades per cremes anteriors.


Jaciment El Govern ha aprovat destinar 4,4 milions d'euros per a la realització de les excavacions al jaciment arqueològic i paleontològic de Vallparadís (Terrassa). L'acord subscrit avui permet compatibilitzar els treballs arqueològics d'un dels assentaments més antics d'Europa amb les obres de perllongació de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.


mossos d'esquadra La Comissió de Govern d'Economia ha acordat invertir 11.483.482,51 euros per a la contractació de 273 vehicles de rènting destinats al parc mòbil de la Direcció General de Seguretat Ciutadana. Aquests vehicles es destinaran a les diferents comissaries i reforçaran la dotació del parc mòbil dels serveis regionals i centrals.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya