Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 11 d'abril de 2006

TDT De forma pionera a l'Estat espanyol, el professorat cobrarà un complement per afavorir la promoció i especialització de la trajectòria professional, com els professionals dels centres públics. La despesa total fruit dels acords amb entitats patronals i organitzacions sindicals de l'escola privada que aprova el Govern és de 229.520.437,09 euros. Així s'arriba a la culminació del procés d'analogia entre els docents dels sectors públic i privat concertat.

Mobilitat S'ha aprovat el Decret de desplegament de la Llei 8/1995 d'atenció i protecció dels infants i els adolescents, en l'àmbit sancionador. La nova reglamentació regula l'accés dels menors a publicacions, imatges, missatges, objectes i materials audiovisuals que puguin ser perjudicials per al seu desenvolupament, així com mesures de protecció dels menors davant de determinats continguts de la programació de ràdio i televisió.

xarxa viària El Govern català ha aprovat el decret que fixa les quanties màximes que les empreses distribuïdores de gas podran cobrar als usuaris per donar-se d'alta o ampliar el subministrament ja existent. Aquesta resolució s'aprova després que la Llei del sector dels hidrocarburs de l'any 1998 i el posterior Reial decret de 2002 van definir els conceptes inclosos en els drets d'alta i van preveure que les comunitats autònomes havien d'establir el règim econòmic d'aquests drets.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya