Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 14 de març de 2006

Educació El Govern de la Generalitat ha estat informat del Pacte Nacional per a l'Educació després que el Departament d'Educació i les principals organitzacions implicades manifestessin la seva voluntat de subscriure el pacte educatiu (13.0306), que ha de ser la base per a l'elaboració de la futura llei catalana d'educació. L'aplicació de les mesures que inclou aquest Pacte suposarà una inversió de gairebé 1.200 milions d'euros fins el curs 2008-2009.

Salut El Consell Executiu ha aprovat dos nous plans directors de Salut que serviran per adaptar millor el sistema assistencial català a les noves necessitats socials. Per una banda, s'ha donat llum verda al Pla director d'immigració i cooperació en l'àmbit de la salut i per altra banda, també s'ha aprovat el Pla director sociosanitari.


Estadístiques Totes les estadístiques relatives a persones que elabori la Generalitat i els organismes vinculats o dependents d'aquesta es recolliran, compilaran, analitzaran i presentaran desagregades per sexes. L'obligació s'estén a tots els registres públics, fitxers automatitzats de dades personals, censos, estudis d'opinió, sondeigs, enquestes i d'altres similars, així com també a les sol·licituds i atorgaments de subvencions, ajuts o beques.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya