Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 7 de març de 2006

boscos D'aquesta inversió, 4,3 milions d'euros es destinaran a la convocatòria 2006 d'ajuts per a la regeneració dels boscos malmesos pels incendis forestals i la sequera de l'any 2005 i els espais afectats per les nevades de 2006. Es pretén afavorir la regeneració dels terrenys, minimitzar els efectes de l'erosió i evitar l'aparició de malalties que puguin incidir en els terrenys forestals encara no malmesos. També s'inclou una partida per realitzar un inventari amb l'objectiu de garantir els recursos genètics en el futur.

Salut El projecte, on s'invertiran 21 milions d'euros, es portarà a terme en dues fases i es preveu que acabin l'any 2008. Aquestes actuacions permetran descongestionar les àrees d'urgències, consultes externes i diagnòstic per la imatge. El finançament de les obres anirà a càrrec de la Xarxa Assistencial de Manresa (Fundació Althaia), el Departament de Salut i el Servei Català de la Salut (CatSalut).

recerca El Govern ha atorgat un finançament de 5,2 milions d'euros a la nova Fundació Privada Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL). El CREAL és un centre orientat a la recerca científica i a la docència en grau superior, que engloba els àmbits de les ciències de la salut pública i la biomedicina, i sobretot els camps concrets de l'epidemiologia i la salut ambiental.


Solidaritat La Generalitat de Catalunya destinarà fins a 9 milions d'euros per diferents concursos públics de l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural amb l'objectiu de donar suport a la creativitat i a la innovació. En total, hi ha cinc concursos diferents.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya