Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 21 de febrer de 2006

llars d'infants La Comissió de Govern de Política Social ha aprovat finançar amb 76.698.500€ la inversió per a la creació de places escolars per a nens de 0 a 3 anys durant l'any 2006. La creació d'aquestes places suposarà doblar l'oferta pública de l'any passat per a infants de 0 a 3 anys, passant de les 29.381 places a gairebé 60.000. d'aquesta forma es vol donar acompliment al Mapa de Llars d'Infants de Catalunya 2004-2008.

Emergències La Comissió de Govern d'Economia ha aprovat la despesa de 13.150.375,92 d'euros, amb abast plurianual, per al finançament de 6.464 terminals i de divers equipament complementari de la xarxa RESCAT de telecomunicacions d'emergències i seguretat de Catalunya, durant el període 2006-2012.


Castelldefels S'executaran les obres del projecte constructiu actualitzat de l'interceptor de les conques centrals de Castelldefels i sobreeixidors a la bassa de la Universitat al terme municipal de Castelldefels (Baix Llobregat). L'objectiu és resoldre d'una vegada per totes el greu problema que actualment planteja la capacitat de desguàs de la zona de les conques centrals del municipi de Castelldefels.


Mossos La Comissió de Política Institucional ha aprovat l'oferta d'ocupació pública de 28 places de la categoria d'inspector i 8 places de la categoria d'intendent del cos de Mossos d'Esquadra per al 2006. Per la seva banda s'ha acceptat la cessió de diversos terrenys per a la construcció de comissaries a Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sant Cugat i Barcelona.


Carreteres Les obres corresponen a tres projectes de millora a la xarxa viària catalana, que suposen una inversió de 10,3 milions d'euros. La millora del nivell de servei de la carretera B-510 en un tram de 3,5 quilòmetres entre Argentona i Dosrius, l'enllaç Figueres sud de l'AP-7 i cal destacar els treballs de reforçament del ferm i de reordenació d'accessos a la carretera LP-7041, que uneix els municipis d'Alcarràs i la Granja d'Escarp.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya