Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 14 de febrer de 2006

112 S'aprova el projecte de llei de regulació del servei públic d'atenció de trucades d'urgència i de creació de l'entitat de dret públic 'Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya'. Amb la implantació definitiva del 112 es podrà oferir el servei a tot Catalunya; millorar la coordinació de les actuacions; la localització de l'emergència i l'eficàcia dels col·lectius implicats, i una millor gestió de les grans emergències.

Ecoedificis S'ha aprovat el Decret pel qual es regula l'adopció de criteris d'ecoeficiència i ambientals en els edificis. El Decret, que s'aplicarà en edificis d'habitatges, residencials col·lectius, administratius, docents, sanitaris i esportius, agrupa els paràmetres d'ecoeficiència en quatre àmbits: aigua, energia, materials i sistemes constructius i residus. Aquesta normativa és pionera a l'Estat espanyol i vol reduir el malbaratament d'energia domèstica.

riscos laborals El Consell Executiu ha aprovat el Pla de Govern per a la Prevenció de riscos laborals 2005-2008, que compta amb un pressupost global de 67.933.900 euros. L'objectiu principal és la reducció del número i la gravetat dels danys a la salut que es produeixen a la feina i la millora contínua de les condicions de seguretat i salut en el treball.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya