Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 7 de febrer de 2006

millora de barris El Govern ha aprovat destinar enguany 99 milions d'euros a l'atorgament d'ajuts en el marc de la Llei de barris per a projectes municipals que tinguin com a finalitat la millora urbanística, econòmica i social d'àrees que requereixen una atenció especial. Amb la convocatòria d'enguany, la tercera, s'hauran iniciat projectes de rehabilitació a més de 40 barris de tot Catalunya. El Govern preveu tancar la legislatura amb una inversió propera als 800 milions d'euros en uns 60 barris de tot Catalunya.

Cooperació local Aquest any es destinarà la quantitat de 80.862.590 euros al finançament de la participació dels municipis al Fons de Cooperació Local de Catalunya de 2006, que és la forma de participació dels ens municipals en els ingressos de la Generalitat. Aquesta quantitat suposa un increment de més del 37 per cent respecte l'any anterior, i en un 74 per cent respecte al 2004.


compostatge L'Agència Catalana de Residus atorgarà 11,3 milions d'euros fins al 2012 al Consorci del Vallès Oriental per al finançament de les obres de millora i ampliació de la planta de compostatge de fracció orgànica de residus municipals (FORM) a Granollers. La inversió es destinarà a la construcció d'una planta de digestió anaeròbia amb un cost total de 25 milions d'euros.


transport públic S'ha aprovat una aportació de 3 milions d'euros per als pròxims dos anys, en el marc del conveni de finançament del Consorci del Transport Públic (CTP) de l'àrea de Lleida. La inversió es destinarà a la millora de l'oferta i l'increment de serveis i de les freqüències de pas dels autobusos interurbans, una nova oferta en horari nocturn i la connexió des de Lleida als polígons industrials Els Frares i El Segre.

recepta electrònica La primera prova pilot de la recepta electrònica a Catalunya s'aplicarà a les àrees bàsiques sanitàries de Tortosa-est i Tortosa-oest (Baix Ebre), Ulldecona (Montsià), la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) i Salt (Gironès). Aquests àmbits territorials, que donen servei a 108.000 ciutadans, gestionaran 120.000 receptes mensuals en el sistema electrònic durant la fase de prova.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya