Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 31 de gener de 2006

obres El Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) per al 2006 implica una subvenció de la Generalitat de Catalunya de 136.299.988,52 euros, xifra que suposa un increment superior als 27 milions respecte al 2005. El PUOSC és un instrument de cooperació entre la Generalitat i els ajuntaments catalans i preveu enguany 1.559 actuacions.


relacions laborals Aquest organisme té per objectiu protegir els drets socials i laborals de les persones treballadores des de la participació i el diàleg social. La creació del Consell de relacions laborals de Catalunya és una de les accions previstes a l'Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana signat al febrer de 2005 pel Govern, sindicats i organitzacions empresarials.

relacions laborals El Govern català ha ratificat el Conveni de col·laboració signat entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge i el Ministeri de Medi Ambient per a l'execució de les obres alternatives al Pla Hidrològic Nacional, signat el passat 26 de juliol. Aquestes obres són la materialització del canvi de model de gestió dels recursos hídrics i evitar les transferències entre conques.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya