Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 17 de gener de 2006

Serveis socials El Projecte de llei de serveis socials garanteix i universalitza el dret als serveis socials per a totes les persones que tenen necessitats socials a Catalunya. La normativa, amb deu compromisos importants, ha estat aprovada pel Govern català després d'un ampli i sistemàtic procés participatiu de tots els sectors implicats en els serveis socials.


Carmel Passat gairebé un any de l'esfondrament de part de la cua de maniobres de l'estació del Carmel durant les obres d'ampliació de l'L5 de metro, el Govern català ha fet balanç de la situació actual pel què fa al retorn i reallotjament dels veïns, les indemnitzacions pagades, l'obertura dels comerços i el desenvolupament de les obres.


Institut de Seguretat L'Institut de Seguretat de Catalunya (ISC) serà l'únic centre de formació i recerca en matèria de seguretat, tant pel que fa als cossos policials com els bombers i la seguretat civil. L'Institut de Seguretat de Catalunya reunificarà l'Escola de Policia de Catalunya i l'Escola de Bombers i Seguretat Civil de Catalunya per garantir polítiques de selecció, formació i carrera pels diferents cossos de seguretat.

Francesc Macià El Govern ha acordat, a proposta del Departament de Treball i Indústria, la concessió de 14 medalles i 6 plaques Francesc Macià a persones i entitats destacades en l'àmbit laboral. La Placa i la Medalla President Macià van ser creades el 1938 per recompensar mèrits laborals, sigui dels treballadors individuals sigui de les empreses.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya