Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 27 de desembre de 2005

Centre educatiu L'equipament respon a les demandes del territori en matèria de justícia juvenil donant servei a aquesta vegueria i a les Terres de l'Ebre. El Govern ha aprovat la construcció d'un nou centre de justícia juvenil per donar servei al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. El centre costarà uns 11 milions d'euros, i tindrà una capacitat de 60 places amb tots els equipaments necessaris, com aules, tallers formatius, pista esportiva, restauració, així com el personal qualificat adient. Es preveu que estigui finalitzat el primer trimestre de 2008.

escoles Aquestes obres eleven a 191 les actuacions aprovades en centres docents els darrers dos anys amb un import global de 593 milions. L'acord de Govern aprova la construcció de 19 nous centres d'educació infantil i primària (CEIP) que GISA construirà i que aniran finançats a càrrec dels pressupostos d'ICF Equipaments. El cost total d'aquestes actuacions és de 57.711.985 euros, i els nous centres educatius entraran en funcionament el mateix curs 2006-2007 o el següent.

FGC El contracte programa preveu la gestió de les línies metropolitanes d'FGC Barcelona-Vallès (Barcelona-Terrassa-Sabadell) i Llobregat-Anoia (Barcelona-Martorell-Manresa i Igualada), del servei de mercaderies, del telefèric d'Esparreguera a Olesa de Montserrat, l'explotació de la línia Lleida-la Pobla de Segur i, en l'àmbit turístic, de les estacions de muntanya de Vall de Núria i La Molina, els funiculars i el cremallera de Montserrat i el Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat. FGC també s'ha fet càrrec de l'estació de muntanya d'Espot Esquí.

Habitatge El Govern ha fet un pas més en la formulació d'una solució definitiva per als habitatges del barri de l'Estació a Sallent (Bages) afectats per una subsidència. El Govern català ha aprovat l'acord general entre la Generalitat, l'Associació de Veïns del barri de l'Estació de Sallent i l'Ajuntament de la localitat, arran dels defectes estructurals apareguts en les finques que van del número 1 al 17 del carrer Comamala Poal. Per al compliment d'aquest conveni, que beneficiarà 172 propietaris d'habitatges, el Govern destinarà 14 milions d'euros.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya