Generalitat de Catalunya

Acords de Govern
Dimarts, 13 de desembre de 2005

tren Es tracten de dues actuacions d'importància estratègica que tenen com a objectiu potenciar el transport ferroviari tant de viatgers com de mercaderies. Els estudis, que suposaran una inversió de 10,3 MEUR, analitzaran aspectes com el traçat, l'impacte ambiental, la geologia o la funcionalitat d'aquests projectes.


pressó El Govern ha acordat encarregar a GISA els tràmits de licitació per a la construcció del centre penitenciari del Camp dels Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages). El nou centre tindrà una capacitat màxima de 750 interns distribuïts en 500 cel·les, i suposarà una inversió de més de 84 milions d'euros. El període de construcció és preveu que sigui d'uns 20 mesos a partir de la col·locació de la primera pedra, de manera que la nova presó pot estar enllestida a finals de 2007.

Ilerda Les termes romanes de Lleida són, a partir d'aquesta aprovació, bé cultural d'interès nacional en la categoria de zona arqueològica. A més del conjunt arquitectònic, en la declaració també s'inclou una àrea extensa de terreny a l'entorn dels banys públics. D'aquesta manera, el Govern vol protegir i conservar un dels jaciments arqueològics més rellevants del patrimoni cultural català.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya