Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de la VII legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern
Dimarts, 13 de setembre de 2005

MestresEl Govern ha acordat la despesa de 86.900.000 €, destinats a actualitzar els convenis subscrits entre el Departament d’Educació i els Consells Comarcals, en concepte de serveis de menjador, transport escolar i altres prestacions durant el curs 2005/2006. Aquesta xifra representa un increment de gairebé el 6% respecte als recursos destinats el curs anterior.


 

QuiròfanEl Departament de Salut subscriurà un conveni marc de col·laboració entre Catalunya i Aragó, que haurà d’establir un àmbit de coordinació en matèria de salut entre ambdues comunitats. D’aquesta manera, es pretén facilitar l’accessibilitat a l’atenció sanitària dels pacients de les zones limítrofs de les dues regions, millorant l’eficàcia i la capacitat dels dispositius sanitaris disponibles i promovent la implicació conjunta dels professionals d’ambdues comunitats.


 

TaxiEl decret desplega reglamentàriament la creació del Consell del Taxi, que integrarà representants de les administracions, associacions sindicals i empresarials del sector i associacions de consumidors i usuaris. El sector disposarà per primera vegada d’un organisme amb reconeixement institucional per canalitzar les seves demandes i aspiracions.


 

Ferrocarrils de la GeneralitatEl Departament de Política Territorial i Obres Públiques invertirà 3.000.000,00 €, amb abast plurianual, per a la compra de vagons per al transport de vehicles i complements. Aquests vagons permetran el transport de 171 cotxes en cada viatge. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya convocarà un concurs públic per al subministrament d’aquest vagons.


 

MarEl Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat aportarà 1,4 milions d’euros al Pla de Dinamització Turística de les Terres de l’Ebre, que té per objectiu actuar en una zona que gaudeix d'un gran potencial turístic. El Pla suposa una inversió total de 4,2 milions d'euros, amb l’aportació del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, els consells comarcals i els ajuntaments implicats de les quatre comarques: el Montsià, la Terra Alta, el Baix Ebre i la Ribera d'Ebre.


 

FlixLa Generalitat de Catalunya signarà un conveni de col·laboració amb el Ministeri de Medi Ambient i el Consell Superior de Investigacions Científiques (CSIC) per la realització dels treballs i investigacions acordats a l’embassament de Flix. El conveni estableix, entre d’altres les actuacions, el seu cost, i els calendaris d’execució i pagament. El pressupost de les ascendeix a 2.521.057,55 euros, que assumiran en un 70% el Ministeri de Medi Ambient i el 30% restant la Generalitat.


 

naturaEl Govern ha acordat la creació d’una comissió per estudiar i valorar la proposta final dels espais a incloure en la Xarxa Natura 2000. Aquesta comissió està formada pel conseller primer; el conseller de Política Territorial i Obres Públiques; el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; el conseller de Treball i Indústria i el conseller de Medi Ambient i Habitatge. Amb aquesta composició, el Govern vol assegurar un ampli consens en el disseny final d’aquesta xarxa d’espais naturals protegits.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya