Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de la VII legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern
Dimarts, 6 de setembre de 2010

DocumentsL'Oficina Antifrau de Catalunya, que té com a principal comesa vetllar per la transparència, l'objectivitat i la legalitat en l'actuació de l'Administració, així com fomentar l'eficiència i l'eficàcia en la gestió dels fons públics, comprovant qualsevol acte de corrupció, pràctica fraudulenta o conducta il·legal que afecti els interessos generals. La iniciativa de crear una institució d'aquest tipus, amb plena independència i plens poders en la investigació i control del frau, és pionera a l'estat espanyol.


 

Nens a l'escolaEl Govern ha encomanat a ICF Equipaments la construcció de 30 nous centres escolars arreu del territori català, que suposaran una inversió total de 100.568.000 euros. A més, també s'ha encarregat a GISA la construcció i posada en marxa de sis nous edificis per completar l'oferta de centres ja en funcionament, per un valor de 12.200.000 euros. Són en total 112.768.000 euros d'inversió, que respon a la voluntat del Govern de posar els mitjans per resoldre el dèficit de centres escolars que hi ha a Catalunya i garantir la qualitat dels serveis educatius públics.


 

embassamentS'ha aprovat un decret de modificació del Decret 93/2005, de 17 de maig, d'adopció de mesures excepcionals en relació amb la utilització dels recursos hídrics, per tal de dotar-lo d'un major grau de precisió tècnica i fer-lo més flexible de manera que es pugui adaptar a les circumstàncies donant resposta a algunes problemàtiques que s'han anat plantejant.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya