Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de la VII legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern
Dimarts, 30 d'agost de 2005

Cables El Govern ha acordat encarregar al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya l'execució i l'explotació de la primera fase del projecte de desplegament d'infraestructures de telecomunicacions, en el marc del Pla director d'infraestructures de telecomunicacions (PDIT), per un import de 20.000.000 d'euros, així com l'explotació, directa o indirecta per mitjà de tercers.


 

Metge El govern català construirà set nous Centres d'Atenció Primària per a la xarxa del Servei Català de Salut. El Govern ha autoritzat el CatSalut a encomanar a l'entitat ICF Equipaments, SAU, la promoció de set edificis nous destinats a l'assistència sanitària, amb un cost de 14.360.173 d'euros. Els set nous edificis són el CAP Canyadó-Centre, el CAP Blanes-2 (La Selva), el CAP Castelló d'Empúries (Alt Empordà), el CAP Santa Bàrbara (Montsià), el CAP Roda de Ter (Osona), el CAP Manresa-4 (Bages) i el CAP Santa Eulàlia Ronçana (Vallès Oriental).


 

cooperacio El Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència, és un nou ens per coordinar i agilitzar els esforços de les administracions públiques i la societat civil davant situacions d'emergència humanitària sorgides a països en vies de desenvolupament i en conflicte, a fi de donar-hi una resposta ràpida i eficaç, tot respectant l'autonomia de les diferents iniciatives de la societat. Algunes de les funcions principals del nou ens seran establir les estratègies i enfocaments de les intervencions en contextos d'emergència, definir els criteris d'intervenció i proposar actuacions específiques, així com garantir que les actuacions previstes responguin a les necessitats.


 

Saharaui El 21 d'abril d'enguany l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) va signar un conveni amb el Front Polisario amb la finalitat d'impulsar conjuntament projectes de cooperació i ajut humanitari que contribueixin a millorar les condicions de vida de la població refugiada sahrauí que viu a Tinduf. Entre els projectes a realitzar destaca la construcció d'una escola de primària i la rehabilitació de diverses unitats escolars, incentius i formació de personal docent a Tinduf.


 

Cooperació En total, la superfície construïda serà de 55.000 m2 amb un cost d'obra de 77'5 milions d'euros. La seva execució comportarà la ubicació definitiva de les diferents comissaries generals al servei de les quals treballaran entre 2000 i 2100 efectius, els quals disposaran de 600 vehicles entre cotxes, furgonetes i vehicles especials.


 

autopista El Govern ha acordat declarar l'ocupació urgent dels béns i drets afectats per les obres del projecte de desdoblament de la carretera C-31 del PK 326,100 al PK 333,700, en el tram Palamós - Palafrugell. També ha acordat l'ocupació dels bens i drets afectats pel projecte de condicionament i millora de revolts a la carretera GI¬503 en el tram Maçanet de Cabrenys- Darnius (Alt Empordà), del projecte de construcció d'un nou pont i de millora de traçat a la carretera C-252 en el tram de Garriguella i l'ocupació dels béns i drets dels afectats pel projecte de condicionament de la carretera T-310 en el tram de Mont-roig del Camp (Baix Camp).


 

Lleida Aquest Consorci es constitueix amb la finalitat de coordinar el sistema de transport públic de viatgers en l'àmbit territorial del Segrià, i fixa, inicialment, el seu domicili social a la seu del Servei Territorial de Transports de Lleida, sense perjudici que pugui ser modificat per Acord del Consell d'Administració. Tanmateix, es podran adherir a aquest altres administracions.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya