Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de la VII legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern
Dimarts, 19 de juliol de 2005

cultura El Pla d'Equipaments Culturals 2005-2007 és un primer impuls en la constitució de la xarxa d'infraestructures culturals de Catalunya. Aquest Pla d'Equipaments Culturals contempla unes 140 intervencions a tot Catalunya i suposarà una inversió de 72.000.000 d'euros.


 

ICF El Govern ha acordat autoritzar un conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura i l'Institut Català de Finances per a la creació d'instruments financers per al finançament d'actuacions dins el món de la cultura, i aprova el seu contingut.


 

Universitat d'estiu El Govern ha acordat l'adquisició d'una finca anomenada "Vall Roc", a Prada, per ubicar-hi el Centre d'Estudis Transfronterer Pau Casals. Aquest projecte, cofinançat pel programa europeu INTERREG III-A França-Espanya, consisteix en la rehabilitació d'una mansió i la construcció d'un edifici annex per a acollir-hi estudiants d'ensenyament secundari i universitari de diversos territoris.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya