Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts 20 de gener de 2004

CatalunyaEl Govern català ha fet efectiu el procés de reestructuració dels departaments de la Generalitat que dotaran l'administració catalana de més funcionalitat, agilitat i transparència. La nova estructura de la Generalitat incorpora mecanismes de coordinació entre els diversos departaments per tal de millorar l'eficiència i el rendiment de l'acció del Govern.


 

catalunyaS'ha aprovat un decret pel qual es regula el nombre de càrrecs que podran ser contractats com a personal eventual. Així a partir d'ara els consellers només podran comptar amb un equip de màxim vuit càrrecs eventuals, entre els que s'inclouen els càrrecs considerats estructurals, com són el cap de Gabinet, de Secretaria, de Premsa, de Protocol i de Relacions Externes. Pel que fa als tres llocs restants seran llocs d'assessorament especial i per al desenvolupament de polítiques sectorials.


 

classeEl Govern català ha aprovat avui el Programa de Planificació Lingüística que té com a objectiu analitzar, proposar i impulsar accions per potenciar l'ús de la llengua catalana. El Programa de Planificació Lingüística dependrà del secretari de Política Lingüística.


 

TrenEl Govern de la Generalitat ha acordat interposar un recurs d'inconstitucionalitat contra diversos articles de la Llei 39/2003 del Sector Ferroviari que té com objectiu transposar a l'ordenament jurídic espanyol les directives incloses en l'anomenat "Paquet Ferroviari" de la Unió Europea així com dur a terme la reordenació de tot el sistema ferroviari espanyol.


 

TelecomunicacionsEl Govern ha acordat plantejar recurs d'inconstitucionalitat davant el Tribunal Constitucional contra diversos preceptes de la Llei 32/2003, de 3 de novembre, General de Telecomunicacions. Aquesta Llei regula les telecomunicacions, tant pel que fa a l'explotació de xarxes com la prestació dels serveis de comunicacions electròniques.


 

TeclatEl Govern ha aprovat el Decret que regula l'ús dels mitjans electrònics, informàtics i telemàtics en la contractació de l'Administració de la Generalitat. Aquest Decret s'emmarca en el projecte ecatàleg, un portal de l'Administració Oberta de Catalunya que facilita les compres de l'Administració pública utilitzant la xarxa telemàtica.


 

Altres acords aprovats:


  • Nomenaments de diversos càrrecs de la Generalitat de Catalunya


Enllaços

Documentació dels acords 337 KB
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya