Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimecres 7 de gener de 2004

banderaEl Govern ha acordat avui el nomenament dels delegats i subdelegat del Govern de la Generalitat, exceptuant el nomenament del delegat de Girona i del subdelegat del Govern a la Catalunya Central.

 

GeneralitatAmb la finalitat de donar una major transparència a l’actuació de l’Administració de la Generalitat el Govern ha acordat donar publicitat als nomenaments de personal eventual, així com el nivell retributiu que se’ls atribueix, mitjançant la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


 

BombersEl Govern ha aprovat avui un crèdit extraordinari de més de 24 M€ per a la compra de 58 nous vehicles de bombers. Aquesta decisió ha estat presa arran de l’ordre de paralització total de la flota dels vehicles Pegaso 3046/10 i 2223 (“egipcis”) degut als accidents soferts per aquests vehicles i molt especialment, degut a les greus conseqüències dels dos accidents de trànsit soferts per aquest tipus de vehicle el passat mes d’agost.


 

GovernEl passat 20 de desembre es va crear el Departament de Relacions Institucionals i Participació on també es va determinar l’àmbit de competències d’aquest Departament. El Govern català ha acordat avui dotar de l’estructura necessària aquest Departament que comptarà amb una Secretaria General, una Direcció General de Relacions Institucionals i una Direcció General de Participació Ciutadana.


 

CatalunyaDegut a la creació de nous departaments, amb la corresponent atribució de funcions, i la reestructuració parcial de la resta de departaments en què s’organitza l’Administració de la Generalitat, el Govern ha acordat la dissolució de les Comissions per a Assumptes Institucionals i Socials i la Comissió per a Assumptes Econòmics. Aquestes Comissions van ser creades per l’anterior Govern el mes de febrer de 2002.


 

Altres acords aprovats:


  • Nomenaments de diversos càrrecs de la Generalitat de Catalunya


Enllaços

Documentació dels acords 84 KB
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya