Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dilluns 29 de desembre de 2003

peatgeL’Executiu català aplicarà només l’increment del 3,42% acordat a finals de 2002 i destinarà 7,71M€ per compensar la diferència


 

pressupostEl Govern ha acordat prorrogar a partir de l’1 de gener de 2004 els pressupostos per al 2003. Es prorrogaran els crèdits inicials per a despeses dels pressupostos de la Generalitat per a l’any 2003, amb algunes excepcions.


 

CatalunyaAmb l’objectiu de garantir la presència plena i efectiva de la Generalitat de Catalunya arreu del territori català, l’Executiu ha acordat avui la creació de dues subdelegacions del Govern de la Generalitat de Catalunya, una a les comarques de la Catalunya Central, i una altra a les comarques de la Zona Pirenaica.


 

Mossos d’EsquadraEl Govern ha aprovat el projecte de modificació de la Llei de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, per fomentar la incorporació dels agents dels cossos de seguretat de l’Estat que treballen a Catalunya. Amb aquesta modificació de la llei es facilita l’accés d’aquestes persones al cos dels Mossos d’Esquadra, ja que s’estableix un procés específic.


 

Altres acords aprovats:


  • Nomenaments de diversos càrrecs de la Generalitat de Catalunya


Enllaços

Documentació dels acords 57 KB
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya