Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 2 de desembre de 2003

EbreEl Govern ha acordat interposar un recurs contenciós administratiu contra la Resolució de 13 de novembre de 2003, per la qual s'aprova l'expedient d'informació pública i el projecte de transvasament del Pla Hidrològic Nacional.


 

trenEl Govern en funcions de la Generalitat té dubtes de la constitucionalitat d'alguns preceptes de la Llei del Sector Ferroviario i, per aquest motiu, ha acordat sol·licitar dictamen al Consell Consultiu, com a pas previ a la interposició d'un possible recurs d'inconstitucionalitat.


 

TelecomunicacionsEl Govern té dubtes sobre la constitucionalitat d'alguns aspectes de la normativa. També dubta de la possible afectació de la llei a les competències de la Generalitat en matèries com la protecció de dades, l'homologació de productes industrials i el consum o, fins i tot, el dret al secret de les comunicacions. Segons quin sigui el dictamen del Consell Consultiu es podria interposar un recurs d'inconstitucionalitat contra aquesta llei.


 

pisosEn el marc de la política de rehabilitació del parc d'habitatges, i desenvolupant els programes de remodelació de barris per resoldre patologies estructurals, està previst enderrocar pròximament una vintena de blocs de pisos dels barris de Sant Roc de Badalona i del Sud Oest del Besòs de Barcelona per a construir 268 pisos nous que resolguin la degradació que pateixen aquests edificis.


 

xarxa viàriaLa Comissió de Govern per Assumptes Econòmics ha acordat l'ocupació de béns afectats per tal de desenvolupar obres en diferents punts de la xarxa viària a fi de millorar la seguretat dels usuaris.


 


Enllaços

Documentació dels acords 463 KB
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya