Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Acords de Govern

Cercador d'acords

  

Dimarts, 18 de novembre de 2003

carreteraEl Govern en funcions ha aprovat el Reglament General de Carreteres, pioner en la incorporació de les auditories de seguretat vial. Es tracta d'un instrument per avaluar i definir els riscos potencials d'accidents a la carretera i del nivell de seguretat de la mateixa, durant les etapes de planejament, disseny, construcció i posta en servei.


 

estudiantsL'Executiu en funcions ha acordat plantejar un conflicte de competència davant el Tribunal Constitucional pel Decret que regula el sistema de formació professional contínua. Aquesta normativa, aprovada l'agost de 2003, impedeix a la Generalitat exercir les seves competències per executar la legislació laboral. El Decret només permet una participació mínima de les comunitats autònomes en la gestió d'aquest sistema.


 

GràficaL'Executiu ha aprovat el Programa anual d'actuació estadística (PAAE) per al 2004, en el que es descriuen totes les activitats estadístiques d'interès de la Generalitat que s'han de dur a terme.


 

electricistaEl municipi de Martorell (Baix Llobregat) acollirà un centre de formació d'adults.


 


Enllaços

Documentació dels acords 33 KB
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya